Postup přípravy receptu Moka zvonečky:
Z másla, cukru, žloutku, vanilkového cukru a mouky vypracujeme těsto, necháme chvíli uležet a pak vykrajujeme zvonečky.
Krém: Připravíme si silnou kávu -cca 2 vrchovaté lžičky rozpustné kávy zalejeme 125 ml vody. Kávu přelejeme do hrnce a svaříme s hrubou moukou na kaši, necháme vychladnout.
Máslo utřeme s cukrem a po troškách přidáváme studenou kaši. Vyšleháme do hladka, můžeme kápnout trošku rumu.
Slepujeme vždy 2 zvonečky krémem a potahujeme polevou:
Ve vodní lázni rozehřejeme bílou čokoládu, v další nádobě tmavou čokoládu. Do tmavé čokolády ponoříme vařečku a necháme z ní čokoládu stéci do bílé čokolády-tvoříme čáry. Zvonečky jemně noříme do čokolády, poté chvíli svisle držíme nad nádobou, aby poleva mohla stéci a tím vytvořila krásné ornamenty.