Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.09. 2025
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čokoládové kostičky s mandlemi

Čokoládové kostičky s mandlemi
23. 01. 2008 Moučníky ++-_______
Příprava receptu Čokoládové kostičky s mandlemi : Mandle podle potřeby spaříme, oloupeme a umeleme najemno. Připravíme si vodní lázeň. Do misky nalámeme čokoládu a necháme ji zvolna rozehřát. Pak do ni vmícháme mléko a nejlépe ručním šlehačem hmo ... …více»

Rakvičky s tvarohovým krémem

Rakvičky s tvarohovým krémem
23. 01. 2008 Moučníky ++++++++-_
Příprava receptu Rakvičky s tvarohovým krémem : Máslo nakrájíme na menší kousky a necháme jej změknout. V misce k máslu přidáme cukr a ručním šlehačem směs vyšleháme do pěny. Tvaroh v jiné misce promícháme s vanilkovým cukrem. Máslovou pěnu ... …více»

Perník s kandovaným ovocem

Perník s kandovaným ovocem
23. 01. 2008 Moučníky +++++-____
Příprava receptu Perník s kandovaným ovocem : Hladkou mouku smíchanou s perníkovým kořením, máslem, cukrem, žloutkem a medem vypracujeme v těsto. Rozinky namočené v rumu dáme do misky, přidáme nasekaná vlašská jádra, na kousky nakrájené sušen ... …více»

Židovský medovník

Židovský medovník
23. 01. 2008 Moučníky +_________
Příprava receptu Židovský medovník: Do odváženého množství mouky přidáme mletý zázvor, tlučené nové koření a prášek do pečiva. V míse utřeme vejce s pískovým cukrem do pěny a přidáme olej a nahřátý med. Do vzniklé hmoty přidáváme postup ... …více»

Litevský medovník

Litevský medovník
23. 01. 2008 Moučníky +++++++++_
Příprava receptu Litevský medovník: Vejce utřeme s cukrem, přidáme med, skořici, tlučený hřebíček a kypřící prášek, vše promícháme, vsypeme mouku a vypracujeme těsto. Chceme-li těsto tmavé, přidáme do něho karamel (2 cukru kostky upraže ... …více»
 

Rozinková buchta

Rozinková buchta
23. 01. 2008 Moučníky ++________
Příprava receptu Rozinková buchta: Tuk rozehřejeme a necháme vychladnout. Rozinky spaříme horkou vodou a zchladlé pokrájíme nadrobno. Troubu si předehřejeme na 165 °C. K vychladlému tuku přidáme cukr, vanilkový cukr, vejce a vš ... …více»

Rychlé šlehačkové řezy

Rychlé šlehačkové řezy
23. 01. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Rychlé šlehačkové řezy: Smícháme vejce, cukr, olej, mléko a pak postupně přisypáváme mouku rozmíchanou s vanilkovým cukrem a práškem do pečiva. Vzniklou hmotu nalijeme na plech. Na syrové těsto nasypeme kokos smíchaný s cukr ... …více»

Makovec s citronovou polevou

Makovec s citronovou polevou
23. 01. 2008 Moučníky ++++-_____
Příprava receptu Makovec s citronovou polevou: V míse smícháme mouku s kypřícím práškem, přidáme cukr, mléko, olej, mletý mák, vejce, vanilkový cukr a sůl. Umícháme hustší těsto. Vyšší plech vymažeme a vysypeme hrubou moukou. Nalijeme těsto a rovn ... …více»

Plněné pomeranče

Plněné pomeranče
23. 01. 2008 Moučníky +_________
Příprava receptu Plněné pomeranče: Pomeranče příčně rozkrojíme napůl, dužinu vybereme a okraje kůry zubatě nařežeme. Dužinu nakrájíme nadrobno a posypeme cukrem. Kiwi oloupeme a nakrájíme na kolečka. 12 koleček si necháme stranou na oz ... …více»

Ananas plněný hroznovým vínem

Ananas plněný hroznovým vínem
23. 01. 2008 Moučníky +++++-____
Příprava receptu Ananas plněný hroznovým vínem : Ananas omyjeme, osušíme, vršek odřízneme a spodek seřízneme tak, aby rovně stál. Dužinu ananasu vykrojíme nožem. Ze středu vyřízneme tvrdý košťál. Zbývající dužinu nakrájíme na kousky. Hroznové ví ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !