Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablka obalená v lístkovém těstu

Jablka obalená v lístkovém těstu
21. 06. 2009 Moučníky +++++++++-
Příprava receptu Jablka obalená v lístkovém těstu: Připravené lístkové máslové těsto na vále tence rozválíme. Rozkrajíme ho na větší čtverce, abychom mohli do těsta zabalit jablka. Menší jablka oloupeme a jáderníky vykrojíme. Uvaříme vodu, cukr a víno ... …více»

Bábovka s kysanou smetanou

Bábovka s kysanou smetanou
21. 06. 2009 Moučníky ++++______
Příprava receptu Bábovka s kysanou smetanou: Všechny přísady smícháme. Nakonec vmícháme kypřící prášek. Polovinu těsta nalijeme do vymazané a vysypané formy a do druhé poloviny vmícháme 3 lžíce kakaa a přilijeme do formy. Pečeme tak na 180 °C as ... …více»

Piškoty v čokoládě

Piškoty v čokoládě
21. 06. 2009 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Piškoty v čokoládě: Piškoty namažeme marmeládou nebo nutellou a poté je slepujeme a namáčíme do již připravené čokoládové polevy. Na povrch piškotu můžeme po namočení do polevy dát lentilky různé barvy nebo je posypat ... …více»

Mroží řezy podle Lindity

Mroží řezy podle Lindity
21. 06. 2009 Moučníky +++++++___
Příprava receptu Mroží řezy podle Lindity: Všechny suroviny na těsto smícháme dohromady ve vláčné těsto, které klademe na plech, který vymažeme máslem, a vysypeme cukrem krupice, a pečeme cca 25 min v předehřáté troubě při 180 st. Mezitím r ... …více»

Pařížské žemličky

Pařížské žemličky
21. 06. 2009 Moučníky +_________
Příprava receptu Pařížské žemličky: Žloutky dobře vymícháme s práškovým a vanilkovým cukrem. Přidáme loupané mleté mandle, strouhanou citrónovou kůru, piškotovou strouhanku a vypracujeme těsto. Z tuhého těsta tvarujeme malé žemličky, kt ... …více»
 

Cukrové brambory

Cukrové brambory
21. 06. 2009 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Cukrové brambory: Žloutky, strouhanou citrónovou kůru, práškový a vanilkový cukr vymícháme do pěny. Mícháme 30 minut. Z bílků šleháme tuhý sníh, který s moukou lehce přimícháme ke žloutkům. Těstem naplníme do dvou třet ... …více»

Mrkvové trojúhelníčky

Mrkvové trojúhelníčky
21. 06. 2009 Moučníky ++++++++++
Příprava receptu Mrkvové trojúhelníčky: V mléce rozmícháme strouhanou citrónovou kůru a sůl, přidáme máslo, strouhanou mrkev, droždí, rozmícháme v mléce a zamísíme těsto. Po zamísení je nacháme chvíli odpočinout. Potom těsto rozválíme na de ... …více»

Tvarohové trojúhelníčky s mandlemi

Tvarohové trojúhelníčky s mandlemi
21. 06. 2009 Moučníky ++++______
Příprava receptu Tvarohové trojúhelníčky s mandlemi: V mouce rozmícháme máslo, přidáme prolisovaný tvaroh, cukr, sůl, žloutek, v trošce mléka rozmícháme droždí a zamísíme těsto. Na desce posypané moukou těsto rozválíme, složíme jako lístkové máslové těs ... …více»

Arašídovo-karamelové muffiny

Arašídovo-karamelové muffiny
21. 06. 2009 Moučníky +-________
Příprava receptu Arašídovo-karamelové muffiny: Troubu předehřejeme na 170 °C. Utřeme máslo s cukrem, přidáme vejce, mléko, nakonec mouku s kypřícím práškem a solí a nasekané placičky. Těstem naplníme muffiny, pečeme cca 20 minut. Placičky nalámeme ... …více»

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou
21. 06. 2009 Moučníky +++++-____
Příprava receptu Aprílové řezy se zakysanou smetanou: Smícháme žloutky a ostatní ingredience, poté promícháme s ušlehaným sněhem. Vylijeme na vymazaný a vysypaný středně velký plech a pečeme při 170 °C do růžova. Jakmile moučník - korpus vychladne, přip ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !