Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máslová vánočka jako od maminky

Máslová vánočka jako od maminky
25. 12. 2008 Moučníky ++++-_____
Příprava receptu Máslová vánočka jako od maminky: Uděláme si kvásek tak, jak jsme zvyklé, přidáme ostatní suroviny a pořádně vymícháme. Uhněteme těsto, které v průběhu kynutí 3x přetáhneme. Hotové vykynuté těsto si dáme na vál, rozvážíme na 9 stejnýc ... …více»

Piškot s ovocným želé

Piškot s ovocným želé
25. 12. 2008 Moučníky +++_______
Příprava receptu Piškot s ovocným želé: Žloutky utřeme s cukrem do pěny, po částech vmícháme mouku a sníh z bílků. Těsto rozetřeme na vymazaný a hrubou moukou vysypanou formu a upečeme. Šťávu z kompotu doplníme vodou na 1/2 l, přivedeme k ... …více»

Kynutý štrůdl

Kynutý štrůdl
25. 12. 2008 Moučníky +++_______
Příprava receptu Kynutý štrůdl: Zadělávám v domácí pekárně. V tomto pořadí se vloží suroviny, program těsto. Po vykynutí se plní klasickým způsobem, mák, jablka. Po naplnění necháme ještě cca 15 min. kynout na plechu. Samozřejmě je ... …více»

Newyorský tvarohový dort

Newyorský tvarohový dort
25. 12. 2008 Moučníky ++++______
Příprava receptu Newyorský tvarohový dort: Sušenky nadrtíme. Bílou čokoládu nasekáme najemno a moučkový cukr prosejeme. Z vanilkového lusku oddělíme dřeň, kterou budeme potřebovat na přípravu náplně. Z čokolády na ozdobu vytvoříme hoblinky. ... …více»

Chutná straciatella

Chutná straciatella
25. 12. 2008 Moučníky ++++______
Příprava receptu Chutná straciatella: Vejce rozklepneme a oddělíme žlotky od bílků. Hlubší plech vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Žloutky ušleháme s cukry a olejem, přidáme kakao, všleháme střídavě mouku a mléko a nakonec lehc ... …více»
 

České tvarohové koláče

České tvarohové koláče
25. 12. 2008 Moučníky +++++++___
Příprava receptu České tvarohové koláče: Necelý čtvrtlitr mléka ohřejeme, tak aby bylo mléko vlahé. Z poloviny mléka, droždí, lžíce cukru a asi dvou lžic mouky připravíme řídký kvásek, který necháme vykynout. Máslo rozpustíme. Asi z polov ... …více»

Sladká pochoutka z listového těsta

Sladká pochoutka z listového těsta
25. 12. 2008 Moučníky +++++++___
Příprava receptu Sladká pochoutka z listového těsta: Vál posypeme hladkou moukou a těsto na něm rozválíme do obdélníkového tvaru. Měkký tvaroh jemně utřeme v míse, přidáme moučkový a vanilkový cukr, žloutek a znovu dobře promícháme. Nakonec vmícháme ... …více»

Tiramisu z mascarpone

Tiramisu z mascarpone
25. 12. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Tiramisu z mascarpone: Vyšleháme dotuha šlehačky, ve druhé misce smícháme mascarpone s cukrem, poté obě hmoty smícháme, uvaříme silnou kávu asi 0,4 l po vychladnutí do ní máčíme piškoty, (piškoty rychle vytahneme aby moc ne ... …více»

Biskupský chlebíček tvarohový s mandlemi

Biskupský chlebíček tvarohový s mandlemi
24. 12. 2008 Moučníky ++++++++++
Příprava receptu Biskupský chlebíček tvarohový s mandlemi: Všechno smíchat dohromady, propracovat a udělat 3 ks válečků. Dáme na pečící papír, necháme mezi nimi mezeru a upečeme. Asi 30-35 minut při teplotě 150-160 stupňů. Po upečení polít čokoládovou ... ... …více»

Piškotové oříšky

Piškotové oříšky
23. 12. 2008 Moučníky ++++++++__
Příprava receptu Piškotové oříšky: Smíchám a našlehám sýr mascarpone s přiměřeným množstvím kakaa (případně mohu ještě dochutit trochou rumu apod.). Tímto krémem pak slepuji vždy 2 piškoty. Dám odležet do lednice a potom obaluji v na ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !