Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Linecké těsto se žloutky

Linecké těsto se žloutky
1. 11. 2008 Moučníky +++++++++_
Příprava receptu Linecké těsto se žloutky: Vše mícháme a zpracujeme těsto, které necháme odpočinout. Těsto vložíme mezi dva silonové sáčky (nelepí se a jde pěkně oddělit) a rozválíme těsto na požadovanou sílu, poté vykrajujeme různé tvary a dá ... …více»

Kakaová máslová poleva

Kakaová máslová poleva
1. 11. 2008 Moučníky +++++_____
Příprava receptu Kakaová máslová poleva: V kastrůlku nahřejeme máslo (nesmí se vařit), přidáme cukr, rozmícháme a jen na mírném plameni nahřejeme, přidáme kakao, mléko, zamícháme a přivedeme k bodu varu. Polevu odstavíme z ohně a poléváme jí ... …více»

Smetanové lanýže s kávou a whisky

Smetanové lanýže s kávou a whisky
1. 11. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Smetanové lanýže s kávou a whisky: Nejprve smetanu vlijeme do hrnce se silným dnem, zahřejeme a necháme přejít varem. Pak stáhneme z ohně, osladíme medem a vmícháme instantní kávu. Přidáme na kousky nalámanou čokoládu, máslo, whisky a ... …více»

Brownies s třešněmi

Brownies s třešněmi
1. 11. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Brownies s třešněmi: Nejprve předehřejeme troubu na 170 stupňů a zapékací misku vyložíme pečícím papírem a ještě důkladně vytřeme máslem. Do misky nalámeme hořkou čokoládu, přidáme kousky másla a rozehřejeme ... ... …více»

Bratislavské rohlíčky s ořechovou nádivkou

Bratislavské rohlíčky s ořechovou nádivkou
1. 11. 2008 Moučníky ++-_______
Příprava receptu Bratislavské rohlíčky s ořechovou nádivkou: Nejprve si necháme vykynout kvásek, který připravíme z droždí, vlažného mléka, cukru a mouky. Máslo a cukr utřeme do pěny, poté přídáme vejce, kvásek, mouku a vlažné mléko. Vypracujeme hladké těsto, k ... …více»
 

Koláč hrk hrk

Koláč hrk hrk
1. 11. 2008 Moučníky +++++-____
Příprava receptu Koláč hrk hrk: Připravíme si těsto. Mouku, cukr, prášek do pečiva promísíme, přilijeme mléko, olej a přidáme vajíčka. Vše důkladně promícháme a nalijeme na hlubší plech, který jsme předem vymazali tukem a vysypali m ... …více»

Nepečený dort z dětské přesnídávky

Nepečený dort z dětské přesnídávky
1. 11. 2008 Moučníky ++++++-___
Příprava receptu Nepečený dort z dětské přesnídávky: Dortovou formu vymažene tukem (máslo, olej) - aby se dortík nelepil na stěny Přesnídávky vyklopíme do hrnce, přidáme 1 skleničku vody a cukr. Spolu s pudinkovým práškem z této směsi uvaříme ... …více»

Máslové pagáčky

Máslové pagáčky
31. 10. 2008 Moučníky +++++-____
Příprava receptu Máslové pagáčky: Z mléka a droždí si necháme vzejít kvásek. Na vále zpracujeme hladkou mouku smíchanou se solí, máslo, žloutky a kvásek. Důkladně propracujeme a dáme do chladničky alespoň na 5 hodin (dávám většinou na ... …více»

Semínkové koláčky

Semínkové koláčky
31. 10. 2008 Moučníky +++++-____
Příprava receptu Semínkové koláčky: V míse smícháme mouky, škrob, cukr a prášek do pečiva. V mléce rozšleháme vejce a med. Přidáme do mísy a vypracujeme vláčné nepříliš lepivé těsto. Podle potřeby přidáme trochu mouky. Těsto dáme do chl ... …více»

Jablečné uzlíky

Jablečné uzlíky
31. 10. 2008 Moučníky ++++++++__
Příprava receptu Jablečné uzlíky: Z hery, tvarohu a mouky vypracujeme vláčné těsto, které necháme chvíli odpočinout. Zatím si připravíme jablíčka. Zbavíme je jadřinců a nakrájíme na kousky asi 2x2x2 cm. Je docela dobré, jablka oloupat ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !