Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.05. 2021
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Máslové pagáčky

fotka Máslové pagáčky
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Máslové pagáčky:

500 g hladké mouky  | 380 g másla  | 1 lžička soli  | 2 žloutky  | 1 kostka droždí  | 100 ml mléka  | 1 lžička cukru moučka  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Máslové pagáčky:

Z mléka a droždí si necháme vzejít kvásek. Na vále zpracujeme hladkou mouku smíchanou se solí, máslo, žloutky a kvásek. Důkladně propracujeme a dáme do chladničky alespoň na 5 hodin (dávám většinou na noc, protože si chystám těsto den předem). Těsto vyválíme na sílu cca 5 mm a pak z něj vykrajujeme pagáčky. Pagáčky přemístíme na pečící papír, potřeme rozšlehaným vajíčkem a posypeme libovolným druhem sypání. Dáme do vyhřáté trouby a upečeme dozlatova (střední poloha, horkovzduch na cca 170 stupňů, asi 10-12 minut)



Fotky receptu Máslové pagáčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Máslové pagáčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !