![]() |
10. 08. 2008 Moučníky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Colový dort: 1. Colu, kakao a máslo přiveďte v kastrolu k bodu varu. Stáhněte z ohně a přisypte mouku, cukr, sodu a lehce promíchejte. Vmíchejte podmáslí, vejce, vanilku a pusinky.
2. Troubu předehřejte na 175, ... …více»
|
![]() |
10. 08. 2008 Moučníky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jogurtové sušenky: Ze surovin zpracujeme na vále těsto, které necháme v chladnu 1 hodinu odpočinout. Pak těsto rozválíme na pomoučněném vále a tvořítkem vykrajujeme různé tvary. Upečeme na vymazaném plechu v mírně vyhřá ... …více»
|
![]() |
10. 08. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Čokoládová Šarlotka: Na mírném plameni nebo v mikrovlnné troubě rozpusťte čokoládu, mezitím si připravte šlehačku (vyšlehejte smetanu, přidejte PL cukru a mixujte dalších 30 sekund). Z bílku a cukru připravte sníh. Sníh ... …více»
|
![]() |
10. 08. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Krupicové flammeri s kandovaným ovocem: Nakrájejte kandované ovoce na malé kousky a zalijte je spolu s rozinkami rumem. Nechte 6 hodin odstát. Ve velkém hrnci uveďte do varu mléko, přisypte do něj oba druhy cukru a míchejte, dokud se v mléc ... …více»
|
![]() |
10. 08. 2008 Moučníky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čokoládové fondue s čerstvým ovocem: 1. Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a přelijte ji do misky na fondue.
2. Ovoce očistěte a pokrájejte, ořechy nasekejte. Všechno nasypte do misky a spolu s čokoládou přineste na stůl.
3. Každý z hos ... …více»
|
![]() |
10. 08. 2008 Moučníky Žádné hodnocení
Příprava receptu Sněhový dort s jahodami a šlehačkou: 1. Začněte korpusem: troubu předehřejte na 180, horkovzdušnou na
160 °C. Otevírací formu o průměru 20 cm vymažte máslem a vyložte pečicím papírem.
2. Pistácie vložte do nádoby ... …více»
|
![]() |
10. 08. 2008 Moučníky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velikonoční karotkový dort: 1. Karotku nastrouhejte na hrubším struhadle a nechte ji trochu okapat na kuchyňském papíru – příliš velké množství šťávy by těsto zředilo. Pokud máte tužší zimní mrkev, krátce ji povařte a vychladlou ... …více»
|
![]() |
10. 08. 2008 Moučníky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Trojitý cheesecake: 1. Troubu předehřejte na 180, horkovzdušnou na 160 stupňů. Vymastěte osm formiček o objemu 150 ml. Máslo rozpusťte na pánvi a vmíchejte do něj drcené sušenky, mleté ořechy i cukr. Směs rozdělte do fo ... …více»
|
![]() |
10. 08. 2008 Moučníky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gaura – nitái halva: 1. Silnostěnný hrnec postavte na střední plamen, nasypte do něj cukr a občas zamíchejte. Jakmile se cukr začne rozpouštět a hnědnout, zrychlete míchání a dávejte pozor, aby se nepřipálil. Když je asi ... …více»
|
![]() |
10. 08. 2008 Moučníky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Švestkový ‚krambl‘ s rebarborou: 1. Rebarboru oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Dejte je do misky, zasypte dvěma lžícemi cukru, promíchejte a nechte chvíli marinovat. Švestky omyjte, vypeckujte a nakrájejte na čtvrtky.
2. Tro ... …více»
|