Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bílková roláda

fotka Bílková roláda
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Bílková roláda :

10 dkg polohrubé mouky  | 10 dkg cukru krupice  | 9 bílků  | 2 žloutky  | 1 lžíce kakaa  | 1 lžíce rumu  |  na špičku nože prášku do pečiva

Postup přípravy receptu Bílková roláda :

Utřeme žloutek, cukr a rum. Pomalu přidáme mouku prosátou s kakaem a opatrně vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Plech vyložíme alobalem, který silně vymažeme tukem a těsto na alobal rozetřeme. Pečeme v předehřáté troubě asi 15 minut. Ještě teplou roládu překlopíme na utěrkou posypanou mletým cukrem, alobal sejmeme a roládu pomocí utěrky svineme. Vychladlou plníme ušlehanou šlehačkou s kousky ovoce nebo krémem.


Fotky receptu Bílková roláda :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bílková roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle