2 hrnky polohrubé celozrnné mouky (nebo jeden jemné a druhý hrubé
| 1/2-3/4 hrnku třtinového cukru
| 2 vejce
| 250 g rostlinného tuku
| 250 g tvarohu
| lžička vinného kamene (kypřidlo)
| 2 lžíce kakaa
| 1 hrnek oleje
| 2 balení vanilkového pudinku
| 3/4 jablečného moštu
Postup přípravy receptu Bio pudinková buchta:
Smícháme vejce, olej, cukr a hrnek vody. Postupně přidáme mouku s vinným kamenem a kakaem. Pořádně promícháme a řídké těsto vlijeme na moukou posypaný plech a pečeme asi dvacet minut. Tvaroh rozmixujeme a tukem a dochutíme třtinovým cukrem podle chuti. Pudinky rozmícháme v moštu a přivedeme k varu za stálého míchání.
Když upečené těsto vychladne, rozetřeme na něj tvarohovou směs a pak chladnoucí pudink. Necháme ztuhnout.
Fotky receptu Bio pudinková buchta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!