Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.04. 2025
Dnes má svátek Izabela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablka v krému

fotka Jablka v krému
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Jablka v krému:

12 cukrář. piškotů  | 750g jablek  | 1/2 litru mléka  | 3 vejce  | 6 lžic cukru  | 2 lžíce mouky  | kousek vanilky  | trochu koňaku  | 1 sklenka madeiry

Postup přípravy receptu Jablka v krému:

Oloupaná a očištěná jablka nakrájíme na čtvrtky, dáme s polovinou dávky cukru do kastrolku a zalijeme trochou vody. Podusíme do poloměkka. Z vajec, mléka s vanilkou, zbytku cukru a mouky uvaříme hustý krém a necháme prochladnout. Na dno zapékací misky urovnáme piškoty namočené do madeiry, na ně dáme polovinu dušených jablek, část krému a vrstvy střídáme. Nahoře je krém, který zakapeme koňakem. D8me vychladit.


Fotky receptu Jablka v krému:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablka v krému
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle