Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablkový závin z taženého těsta

fotka Jablkový závin z taženého těsta
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jablkový závin z taženého těsta:

300 g hladké mouky  | 1 ks vejce  | 1 lžíce sádla  | 1 lžička octa  | špetka soli  | 100 ml vlažné vody  | 300 g jablek  | 100 g osmažené strouhanky  | 100 g moučkového cukru  | 50 g oříšků  | 50 g rozinek  | 1 balíček skořicového cukru  | 50 g másla

Postup přípravy receptu Jablkový závin z taženého těsta:

Z uvedených surovin vypracujte těsto. Chvíli ho nechte odpočinout, pak rozválejte a rozložte na plech. Povrch potřete máslem a posypte strouhankou. Na takto připravené těsto pak navršte suroviny náplně : nahruho pokrájená jablka promíchaná s rozinkami, cukrem, oříšky atd. Zaviňte, potřete rozšlehaným žloutkem a dejte péci. Po upečení můžete jablkový závin z taženého těsta ozdobit sezóním ovocem.


Fotky receptu Jablkový závin z taženého těsta:

Jablkový závin z taženého těsta
Jablkový závin z taženého těsta
Jablkový závin z taženého těsta
Jablkový závin z taženého těsta
Jablkový závin z taženého těsta
Jablkový závin z taženého těsta
Fotky vložil: Marci7,MichelePrg,hlouskova 
Hodnocení receptu Jablkový závin z taženého těsta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !