Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mramorované hvězdy

fotka Mramorované hvězdy
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Mramorované hvězdy:

250 g polohrubé mouky  | 180 g tuku  | 100 g moučkového cukru  | 1 lžička mleté skořice  | půl lžičky umletého hřebíčku s badyánem a 2 zrnky nového koření  | 1 žloutek  | 150 g najemno nastrouhané karotky  | 100 g nastrouhaných mandlí  | dle potřeby: mouka na vyválení  | 1 tmavá a bílá čokoládová poleva

Postup přípravy receptu Mramorované hvězdy:

Mouku prosejeme. Změklý tuk rozšleháme s cukrem prosetým s kořením, přidáme žloutek, našleháme, vešleháme karotku, mandle a část mouky. Dáme na vál ke zbylé mouce a zpracujeme těsto. Přikryjeme je a necháme v chladu hodinu odležet. Potom je rozválíme, vykrájíme hvězdy, přendáme je na plech a v troubě vyhřáté na 200 °C je upečeme. Ještě teplé pečivo sesuneme na podložku a necháme vychladnout. Polevy rozehřejeme, hvězdy potřeme tmavou polevou, zakápneme bílou polevou a špejlí ji protáhneme do tmavé polevy. Po zaschnutí pečivo uložíme v chladu a necháme 1 až 2 týdny odležet.


Fotky receptu Mramorované hvězdy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mramorované hvězdy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !