Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 18.08. 2025
Dnes má svátek Helena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mrkev po švýcarsku

fotka Mrkev po švýcarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Mrkev po švýcarsku:

750 g mrkve  | 4 lžíce oleje  | 1 cibule  | 4 kostky cukru  |  tymián  |  bobkový list  |  sůl  | 2 lžičky hladké mouky

Postup přípravy receptu Mrkev po švýcarsku:

Mrkev očistíme a nakrájíme na proužky. Oloupanou cibuli nakrájíme na silnější proužky. Na pánvi rozehřejeme tuk (olej), vložíme na něj mrkev a cibuli, přidáme cukr, koření a osolíme. Mícháme na mírném ohni, dokud cukr nezkaramelizuje. Podlijeme vodou, přiklopíme a dusíme doměkka. Před koncem dušení zaprášíme pokrm moukou a krátce podusíme. Podáváme s vařenými brambory nebo rýží.


Fotky receptu Mrkev po švýcarsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mrkev po švýcarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !