Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.03. 2025
Dnes má svátek Stela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mrkvová roláda

fotka Mrkvová roláda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Mrkvová roláda:

400 gramů mrkve  | 5 vajec  | 100 gramů hladké mouky  | 2 středně velké cukety  | 150 gramů sýru typu Gouda  | 1 cibule  | 500 gramů rajčat  | 1/2 svazku petržele  | 1/2 svazku bazalky  | 1 lžíce másla  |  pepř, sůl

Postup přípravy receptu Mrkvová roláda:

Mrkev nastrouháme nahrubo, oddělíme žloutky od bílků, které pak pevně ušleháme. Do sněhu přidáme mouku a polovinu mrkve a přelijeme rozšlehanými žloutky. Ochutíme solí a pepřem. Uhněteme tužší těsto. Dáme na vymaštěný plech a pečeme v troubě asi 20 minut. Hotovou roládu stočíme pomocí vlhké utěrky a necháme vystydnout. Očištěné cukety nastrouháme, stejně tak i sýr. Promícháme se zbylou mrkví a okořeníme. Roládu rozbalíme a posypeme směsí z cukety a zase zabalíme. Znovu asi 20 minut zapékáme. Mezitím si připravíme omáčku. Nakrájíme cibuli nadrobno a dusíme na másle s nakrájenými rajčaty. Vše důkladně povaříme. Přidáme nasekané bylinky.
Roládu nakrájíme na porce a na talíři přelijeme omáčkou.


Fotky receptu Mrkvová roláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mrkvová roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !