Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nadívané brambory

fotka Nadívané brambory
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Nadívané brambory:

8 ks brambor  | 100 g slaniny  | 1 ks pórek  | 2 ks velké žloutky  |  špetka muškátového oříšku  |  sůl a pepř podle chuti  |  trocha mleté papriky  | 2 dcl mléka  | 200 g nastrouhaného ementálu  | 1 ks Maggi Bylinky bazalka a tymián

Postup přípravy receptu Nadívané brambory:

Brambory opereme a ve slupce je dáme péci asi na hodinu do trouby při teplotě 200°C. Necháme je zchladnout 30 min. Na pánvi osmažíme slaninu dokřupava, vyjmeme z pánve a necháme okapat přebytečný tuk na papírovém ubrousku. Na zbytku tuku osmažíme najemno pokrájený pórek a kostku MAGGI Bylinky bazalka a tymián.
Odkrojíme vrchní 1/3 brambor a vydlabeme vnitřek. Pomocí mačkadla na brambory dužinu propasírujeme do misky, smícháme se slaninou, pórkem, žloutky, mlékem, sýrem a muškátovým oříškem.
Rozdělíme směs do vydlabaných brambor a nahoru dáme 1 lžíci sýra a trochu papriky. Poskládáme brambory na plech s nízkým okrajem a pečeme je asi 10 minut dozlatova.


Fotky receptu Nadívané brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadívané brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !