Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nadívané paprikové lusky

fotka Nadívané paprikové lusky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Nadívané paprikové lusky:

8 papriky zelené  | na potření  | 2 lžíce másla  | náplň  | 1 lžička kmínu drceného  | 1 veka  | 100 g slaniny  | 1 vejce  | 2 cibule  | 200 ml mléka  |  tuk na vymazání

Postup přípravy receptu Nadívané paprikové lusky:

Papriky opláchneme, seřízneme vršek a opatrně vydlabeme zrníčka. Veku nakrájíme na kostičky, zalijeme osoleným mlékem s rozšlehaným vejcem a necháme vsáknout.

Slaninu nakrájíme na kostičky a nasucho ji uškvaříme. Přisypeme kmín i oloupanou na kostky nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Pak přidáme očištěné nakrájené houby, podusíme je do změknutí a náplň necháme vychladnout.

Houbovou směs promícháme s namočenou vekou a podle chuti osolíme. Náplň rozdělíme do paprik a naskládáme je do vymazané zapékací mísy.

Nadívané paprikové lusky pokapeme rozpuštěným máslem a ve vyhřáté troubě pečeme asi 20 minut na 200 °C.


Fotky receptu Nadívané paprikové lusky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadívané paprikové lusky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !