Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.07. 2025
Dnes má svátek Jindřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nakládaná mozzarella

fotka Nakládaná mozzarella
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Nakládaná mozzarella:

400 g mozzarelly  | 4 ks stroužky česneku  | 8 ks chilli papriček  |  rozmarýn  |  kuličky černého pepře  | 400 ml oleje  | 1 lžíce citronové šťávy  |  worchestrová omáčka  |  sůl

Postup přípravy receptu Nakládaná mozzarella:

Nejprve připravíme nálev: olivový olej zahřejem asi na 80 stupňů a vmícháme do něj worcesterovou omáčku. Nálev osolíme a necháme vychladnout. Bochánky mozzarelly překrojíme na menší kousky. Stroužky česneku přepůlíme. Omyté papričky podélně rozřízneme a rozmarýn nakrájíme na menší kousky. Vše vrstvíme do sklenice, přidáme několik kuliček pepře a zalijeme nálevem. Uzavřeme a alespoň 1 den necháme při pokojové teplotě odležet. Nakládaná mozzarella se podává jako chuťovka na kolečku rohlíku, nebo jen tak k vínu.






Fotky receptu Nakládaná mozzarella:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nakládaná mozzarella
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !