Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 28.10. 2025
Dnes má svátek státní svátek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nakládaný eidam

fotka Nakládaný eidam
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Nakládaný eidam:

500 g eidamu  | 200 g oliv  | 200 g čerstvých hub  | 2 červené papriky  | 2 dcl octa  | 4 - 5 stroužků česneku  | 2 cibule  | 2 feferonky  | 2 lžíce cukru  | 4 x bobkový list  | 10 kuliček pepře  | 10 kuliček nového koření  |  tymián  |  olej

Postup přípravy receptu Nakládaný eidam:

Sýr nakrájíme na kostky. Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme na plátky, houby a papriky očistíme a také nakrájíme na menší kousky. Ocet a 1/4 l vody svaříme s cukrem, bobkovým listem, celým pepřem a novým kořením. Do převařeného horkého nálevu vložíme nakrájené houby a papriku a asi po 10 minutach je slijeme. Nakrájený sýr, cibuli, olivy, papriku, houby, česnek, feferonky a všechno koření (i z nálevu) narovnáme do vhodné nádoby a zalijeme olejem tak, aby byly všechny suroviny potopené. Nádobu uzavřeme a necháme 10 dní odležet na chladném místě.


Fotky receptu Nakládaný eidam:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nakládaný eidam
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky