Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nákyp z lilku a cukety

fotka Nákyp z lilku a cukety
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Nákyp z lilku a cukety:

250 g lilku  | 250 g cukety  | 3 lžíce olivového oleje  | 1 cibule  | 2 strouzky česneku  |  sůl  | 50 g strouhanky  | 1 svazek petrželky  | ½ lžičky tymiánu  | 70 g ementálu

Postup přípravy receptu Nákyp z lilku a cukety:

Lilek a cuketu pokrájíme na tenké plátky a po částech smažíme na horkém oleji. Cibuli jemně nasekáme a na zbylém tuku necháme zesklovatět, dáme do formy. Plátky lilku a cukety klademe střídavě do formy takovým způsobem, jako jsou položeny tašky na střeše, navrch dáme posekaný česnek, posolíme. Strouhanku smícháme s petrželkou, tymiánem a sýrem a směs rozprostřeme rovnoměrně po zelenině. Zapečeme v troubě do zlatohněda, což bude trvat asi půl hodiny. Nákyp můžeme zakrýt alobalem, aby sýr příliš nezhnědl.


Fotky receptu Nákyp z lilku a cukety:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nákyp z lilku a cukety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !