Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.06. 2025
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naložený pivní sýr

fotka Naložený pivní sýr
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Naložený pivní sýr:

200 g pivního sýra  | 2 cibule  | hrst oliv  | 10 ml octa  | 2 feferonky  | 1 paprika červená  | 3 str. česneku  | trocha provensálského koření  |  pepř  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Naložený pivní sýr:

Feferonky nakrájíme na kolečka. Červenou papriku očistíme a nakrájíme na proužky. Česnek oloupeme a prolisujeme, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.
Papriku, cibuli a feferonky vložíme do misky, zakápneme octem, osolíme a opepříme. Přimícháme olivy, provensálské koření a česnek. Na závěr zlehka přimícháme sýr.
Směs opatrně přesuneme do dvou uzavíratelných sklenic (o objemu asi 200 ml), dolijeme olejem, zavíčkujeme a pivní sýr necháme dva dny odpočívat v lednici.


Fotky receptu Naložený pivní sýr:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Naložený pivní sýr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !