Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Náplň na pizzu z hub a anglické slaniny

fotka Náplň na pizzu z hub a anglické slaniny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Náplň na pizzu z hub a anglické slaniny:

300 g hub  | 50 g slaniny  | 2 menší cibule  | dle potřeby: olej  | dle chuti: mletý pepř, pizza koření, citrónová šťáva, petrželka, česnek a sůl

Postup přípravy receptu Náplň na pizzu z hub a anglické slaniny:

Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme, zpěníme na ni nadrobno nakrájenou cibuli a rozetřený česnek. Přidáme houby nakrájené na plátky, pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a podusíme doměkka. Vmícháme nadrobno nakrájenou petrželku, opepříme a celou směs rozprostřeme na těsto potřené olejem, pak rajčatovým protlakem rozmíchaným s rozetřeným česnekem, okořeněné kořením pizza. Osolíme a dochutíme pepřem. Zprudka upečeme v horké troubě předehřáté na 250 °C.



Fotky receptu Náplň na pizzu z hub a anglické slaniny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Náplň na pizzu z hub a anglické slaniny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !