Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.02. 2025
Dnes má svátek Mojmír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Džus z jablek a meruněk

Džus z jablek a meruněk
2. 07. 2008 Nápoje +_________
Příprava receptu Džus z jablek a meruněk: Používáme meruňkový a jablečný protlak, připravené odděleně a smíchané v poměru 1:1. K 1 l rozmixované protlakové směsi přidáme 2 l vody, 210 g cukru a 3 g kyseliny citrónové. ... ... …více»

Jahodový džus

Jahodový džus
2. 07. 2008 Nápoje ++++++++-_
Příprava receptu Jahodový džus: Jahody zbavené stopek a kalichů rozvaříme při teplotě 70-75 °C a zahorka nadvakrát propasírujeme, nejprve hrubším sítem, potom jemným. K 1 l rozmixovaného protlaku přidáme 1,8 l vody, 200 g cukru a 4 ... …více»

Karotkový džus

Karotkový džus
2. 07. 2008 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Karotkový džus: K 1 l rozmixovaného protlaku přidáme 1,5 dl vody, 180 g cukru a 2 g kyseliny citrónové. ... ... …více»

Paprikový džus

Paprikový džus
2. 07. 2008 Nápoje ++++______
Příprava receptu Paprikový džus: Papriky zbavené stopek, semeníků a semen pokrájíme a uvaříme ve vodě doměkka a ještě zatepla propasírujeme. Protlak rozředíme vodou v poměru 3:2, zahřejeme na 85 °C, k 1 l rozředěného protlaku přidáme ... …více»

Rajčatový džus

Rajčatový džus
2. 07. 2008 Nápoje ++++______
Příprava receptu Rajčatový džus: Rajčata rozvařená při teplotě 90 °C nadvakrát propasírujeme, nejprve na hrubším sítě, potom na jemném, případně rozmixujeme. K 1 l protlaku přidáme 8 dl vody, 45 g cukru a 15 g soli. ... ... …více»
 

Reveňový džus

Reveňový džus
2. 07. 2008 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Reveňový džus: K 1 l rozmixovaného reveňového protlaku přidáme 1,8 l vody a 200 g cukru. ... ... …více»

Broskvový džus

Broskvový džus
2. 07. 2008 Nápoje ++++++++++
Příprava receptu Broskvový džus: Používáme broskvový a jablečný protlak, připravené odděleně a smíchané v poměru 4:1. K 1 l rozmixované protlakové směsi přidáme 1,7 l vody, 180 g cukru a 4 g kyseliny citrónové. ... ... …více»

Třešňový sirup

Třešňový sirup
2. 07. 2008 Nápoje +++-______
Příprava receptu Třešňový sirup: Třešňovou šťávu mísíme zpravidla se šťávou višňovou v poměru 1:1. V 1 l šťávy rozpustíme zatepla či zastudena 1,7 kg cukru a 18-20 g kyseliny citrónové, pokud máme směs šťáv v uvedeném poměru, postačí ... …více»

Višňový sirup

Višňový sirup
2. 07. 2008 Nápoje ++-_______
Příprava receptu Višňový sirup: Jakostní šťávu získáme z odstopkovaných višní, které rozdrtíme asi s 1/4 pecek a drť necháme 12 hodin odležet a vylisujeme. Po odkalení v 1 l šťávy rozpustíme zatepla či zastudena 1,7 kg cukru a 8-15 ... …více»

Višňový mošt

Višňový mošt
2. 07. 2008 Nápoje ++++++____
Příprava receptu Višňový mošt: Odstopkované višně vyluhujeme párou nebo je odpeckujeme, rozdrtíme a necháme 6-12 hodin odležet a potom vylisujeme. Šťávu můžeme smísit se šťávou třešňovou v poměru 1:1. K 1 l samotné višňové šťávy př ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !