Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.02. 2025
Dnes má svátek Mojmír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Třešňový mošt

Třešňový mošt
2. 07. 2008 Nápoje +++_______
Příprava receptu Třešňový mošt: Šťávu získáme vyluhováním odstopkovaných a odpeckovaných třešní, které rozdrtíme a necháme 6-12 hodin odležet nebo je 20 minut zahříváme při teplotě 60-70 °C. Třešňovou šťávu zpravidla mícháme s višňo ... …více»

Švestkový mošt

Švestkový mošt
2. 07. 2008 Nápoje +_________
Příprava receptu Švestkový mošt: Jemný chutný mošt získáme pouze z vyzralých nebo přezrálých švestek, a to vyluhování nad párou nebo lisováním vypeckovaných švestek zatepla. K 1 l šťávy přidáme 200-300 g cukru, sterilujeme 15 minut p ... …více»

Rybízový mošt

Rybízový mošt
2. 07. 2008 Nápoje +++_______
Příprava receptu Rybízový mošt: Mošty vyrábíme z bílého, červeného, nebo černého rybízu, případně je libovolně vzájemně mísíme či přidáváme k jiným moštům. Šťávu zpravidla získáváme vyluhováním párou, kdy bobule nemusíme zbavovat tř ... …více»

Ostružinový mošt

Ostružinový mošt
2. 07. 2008 Nápoje +_________
Příprava receptu Ostružinový mošt: Mošt vyrábíme vyluhování párou nebo lisováním rozmačkaných ostružin, které necháme asi 12 hodin odležet.K 1 l šťávy přidáme 5 dl vody a 200 g cukru, sterilujeme 15 minut při teplotě vodní lázně 90°C. ... …více»

Malinový mošt

Malinový mošt
2. 07. 2008 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Malinový mošt: Mošt vyrábíme vyluhováním, párou nebo lisováním rozmačkaných malin, které necháme asi 12 hod. odležet. Drť je možno zředit 5 dl vody na 1 kg malin. Podobně jako při přípravě jahodového moštu potom šťá ... …více»
 

Jeřabinový mošt

Jeřabinový mošt
2. 07. 2008 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Jeřabinový mošt: Jeřabinové mošty vyrábíme z moravského jeřábu i z jeřábu černého, případně je k dosažení určité barevnosti mísíme. K 1 l šťávy získané drcením, lisováním a odkalením přidáme 1 l vody, 100 g cukru, st ... …více»

Jahodový mošt

Jahodový mošt
2. 07. 2008 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Jahodový mošt: Zahradní jahody pokud možno s příměsí jahod lesních rozmačkáme, přidáme 5 dl vody na 1 kg použitých plodů a necháme 6 i více hodin odležet. Uvolněnou šťávu prefiltrujeme, zbylou drť přes plachetku opa ... …více»

Jablečný mošt

Jablečný mošt
2. 07. 2008 Nápoje +++-______
Příprava receptu Jablečný mošt: Šťávu z rozdrcených a vylisovaných jablek, kterou chráníme před zbytečným okysličováním, jež má za následek zhnědnutí moštu, zpravidla neupravujeme , protože podíl cukru je ve zralých jablkách vyrovna ... …více»

Hruškový mošt

Hruškový mošt
2. 07. 2008 Nápoje +++-______
Příprava receptu Hruškový mošt: Hrušky rozdrtíme, vylisujeme a šťávu odkalíme sedimentací. k 1 l šťávy přidáme 3 dl jablečného moštu (nebo již drtíme a lisujeme hrušky s přídavkem 30% jablek), nebo 1-2 g kyseliny citrónové. Steriluj ... …více»

Hroznový mošt

Hroznový mošt
2. 07. 2008 Nápoje +++++_____
Příprava receptu Hroznový mošt: Bílé nebo modré hrozny po rozdrcení a případném odzrnění okamžitě vylisujeme. Chceme-li získat růžový nebo červený mošt, necháme rmut z modrých hroznů několik hodin až jeden den naležet. Hroznové mošt ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !