půl hlávky čínského zelí
| 3 rajčata
| 1 menší salátová okurka
| 1 zelená paprika
| 1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě
| 1 lžička octa
| špetka ovocného cukru
| sůl
Postup přípravy receptu Nedělní salát s tuňákem:
Čínské zelí nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. Oloupanou okurku, rajčata nakrájíme na kostičky a přidáme k zelí. Papriky nakrájíme na nudličky. Vše promícháme, trochu osolíme a přisladíme špetkou ovocného cukru. Trochu oleje z konzervy tuňáka zakápneme na salát, zbytek vylijeme, tuňáka vidličkou rozdělíme na menší kousky, promícháme a rozdělíme do misek.
Fotky receptu Nedělní salát s tuňákem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!