Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejvláčnější bábovka

fotka Nejvláčnější bábovka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Nejvláčnější bábovka:

250 g polohrubé mouky  | 250 g másla  | 150 g cukru  | 250 g tvarohu  | 3 velká vejce  | 1/2 kypřícího prášku do pečiva  |  kakao

Postup přípravy receptu Nejvláčnější bábovka:

Vejce vyšleháme s cukrem do husté bílé pěny, poté přidáme na kostičky nakrájené velmi změklé máslo a tvaroh. Hmota spadne a někdy se i srazí (nevadí to). Pak přidáme s moukou smícháný prášek do pečiva a jemně zapracujeme. Půl těsta si dáme stranou a obarvíme kakaem dohněda. Do vymazané bábovkové formy nalijeme postupně dvě barevná těsta špejlí trochu promícháme - kvůli mramorovému efektu a dáme péct do středně vyhřáté trouby 170 °C zhruba 45 minut až hodinu. Někdy nechávám péct ještě déle, záleží na mnoha faktorech.
Babovka se po rokrojení musí nejprvé velmi dobře vychladit (máslo s tvarohem musí ztuhnout).




Fotky receptu Nejvláčnější bábovka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nejvláčnější bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !