Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.10. 2025
Dnes má svátek Havel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Neskutečně dobré kuře

fotka Neskutečně dobré kuře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 125 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Neskutečně dobré kuře:

1 ks kuře  |  máslo  | 8 stroužek česnek  | 1 ks cibule  | 20 ks mandle  |  20 ks ořechy lískové  |  rozinky  |  houby  | 1 ks pomeranč  |  citron  |  kari  |  muškátový oříšek  |  chile papričky sušené  |  sójová omáčka  |  maggi  |  worcester  |  bujón karpatský

Postup přípravy receptu Neskutečně dobré kuře:

Kuře naporcuj. Rozlož po pekáči. Pomaž máslem, pak česnekem. Posyp mandlemi (spařenými, oloupanými, nasekanými), oříšky (nasekanými), citrónovou kůrou. Oblož cibulí, okořeň. Podlij silným roztokem karpatského bujónu. A šup s kuřetem do trouby. Asi v polovině pečení přidej rozinky, houby, nalej sójovou omáčku. Peč dál. Podlévej bujónem, odspoda ber z pekáče šťávu a lij na kuře. Těsně před dopečením ještě ptáka oblož kolečky pomeranče. Peč asi 1 a čtvrt hodiny. Jez s rýží.


Fotky receptu Neskutečně dobré kuře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Neskutečně dobré kuře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !