Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nevařená rybízová šťáva ala Konečná

fotka Nevařená rybízová šťáva ala Konečná
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Nevařená rybízová šťáva ala Konečná:

3l rybízu  | 2l vody  | 50g k.citronové  | 2,5kg cukru  | 1 balíček konzervačního prostředku

Postup přípravy receptu Nevařená rybízová šťáva ala Konečná:

Rybíz opereme, zalijeme vodou, přisypeme kyselinu citronovou promícháme a necháme stát 24h. Druhý den přecedíme a do šťávy vsypeme cukr s konzervačním prostředkem, důkladně promícháme dokud se cukr nerozpustí. Plníme do lahví a důkladně uzavřeme.
Zbylý rybíz lze použít ještě jednou, přidáme k němu 1,5l vody, 50g k.citronové, postup se opakuje jako poprvé, potom přidáme 2kg cukru s 1 balíčkem konzervačního prostředku.


Fotky receptu Nevařená rybízová šťáva ala Konečná:

Nevařená rybízová šťáva ala Konečná
Nevařená rybízová šťáva ala Konečná
Nevařená rybízová šťáva ala Konečná
Nevařená rybízová šťáva ala Konečná
Nevařená rybízová šťáva ala Konečná
Nevařená rybízová šťáva ala Konečná
Fotky vložil: katyakaty,LI0NESS,vocjan 
Hodnocení receptu Nevařená rybízová šťáva ala Konečná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !