Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.08. 2025
Dnes má svátek Radim
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nevařené opékané brambůrky

fotka Nevařené opékané brambůrky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Nevařené opékané brambůrky:

50 g másla  | 5 brambor velkých  | 4 lžíce oleje  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Nevařené opékané brambůrky:

Brambory oloupeme, nakrájíme na 1 cm kostičky a ponoříme je do studené vody. Důkladně vypláchneme, nejlépe dvakrát, aby se škrob co nejvíce vyplavil. Díky tomu se pak brambory nepřichytávají na pánev.

Brambory slijeme a důkladně osušíme papírovými utěrkami.

Nejlépe na teflonové pánvi rozehřejeme olej a brambory do ní vsypeme. Pánví potřásáme tak, aby se všechny kostičky obalili v oleji. Potom za neustálého obracení restujeme přibližně 15 až 20 minut. Orestované je dáme okapat na rošt.

V uvolněné pánvi rozpustíme máslo. Vrátíme zpět brambory a promícháme tak, aby se všechny brambory nasákly máslem. Nakonec opepříme, osolíme a ihned podáváme.

Brambory jsou skvělé jako samostatné mlsání i jako příloha k masu nebo salátům.


Fotky receptu Nevařené opékané brambůrky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nevařené opékané brambůrky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !