Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 13.06. 2025
Dnes má svátek Antonín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nočky Pepka námořníka

fotka Nočky Pepka námořníka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Nočky Pepka námořníka:

1 balíček zmrazeného špenátu  | 2 vejce  | dle potřeby: hladká mouka  | 150 g nivy (150 g šunky)  | dle chuti: česnek  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Nočky Pepka námořníka:

Koupíme balíček špenátu a necháme ho rozpustit. Část té škaredé brčálové vody vymačkáme a vylijeme. Takto odvodněný špenát dáme do pěkné mísy, přidáme vajíčka, mouku a rozňahňáme. Hmotu hustou asi jako kaše mírně osolíme.
Mísu dáme na chvíli na nejklidnější místo v bytě. Mezitím přivedeme v hrnci vodu k varu a potom do ní házíme lžičkou kousky odpočinuté hmoty. Vaříme tak dlouho, až noky přestanou s tím potápěním a vykouknou nad hladinu. Tohoto okamžiku využijeme a děrovanou naběračkou uvařené noky vylovíme.
Shromažďujeme je v připravené zapékací míse a hnedle prosypáváme strouhlou nivou a seklou šunkou. Přidáme prolisovaný česnek dle libosti a jemně promícháme.
Zapečeme v troubě nebo remosce než se v tom vedru niva rozteče.


Fotky receptu Nočky Pepka námořníka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nočky Pepka námořníka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !