Použité suroviny receptu Noky s fazolemi a rajčaty:
500 g zelených fazolek
| 500 g mražených noků
| 1 cibule
| 1 stroužek česneku
| 4 lžíce olivový olej
| 1 kg rajčat
| dle chuti: šalvěj, sůl a pepř
Postup přípravy receptu Noky s fazolemi a rajčaty:
Fazole očistíme a omyjeme a pak je uvaříme v osolené vodě asi 8 minut. Noky rozmrazíme a uvaříme zvlášť v dostatečném množství vody podle návodu na obalu. Slijeme je a necháme okapat. Mezitím olupeme cibuli a česnek a najemno nasekáme. Na pánvi rozehřejeme 3 lžíce Olivového oleje Bertolli Classico a noky v něm lehce opečeme. Šalvěj omyjeme a otrháme z ní lístky, přidáme je k nokům i s cibulí a česnekem. Fazolky slijeme a necháme v sítku okapat. Rajčata omyjeme a nakrájíme na kousky. Noky shrneme na pánvi stranou. Ve zbylém Olivovém oleji Bertolli Classico krátce podusíme kousky rajčat a fazolky.Vše osolíme a opepříme a smícháme s noky.
Fotky receptu Noky s fazolemi a rajčaty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!