Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Noky s gorgonzolovou omáčkou

fotka Noky s gorgonzolovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Noky s gorgonzolovou omáčkou:

1 kg moučných brambor  | 1 vejce  | 1 žloutek  |  sůl  | asi 150 g hrubé mouky  | 3 rajčata  | 300 g zakysané smetany  | 150 ml mléka  | 175 g gorgonzoly  |  sůl  |  pepř  | 50 g hoblinek parmazánu  |  bazalka na ozdobu

Postup přípravy receptu Noky s gorgonzolovou omáčkou:

Brambory omyjeme a vaříme ve slupce asi 20 minut. Scedíme, oloupeme, prolisujeme a necháme vychladnout. Vmícháme vejce, žloutek, sůl a tolik mouky, že vznikne pružné těsto. Vytvarujeme 1 1/2 cm silné špalíky, nakrájíme na kousky dlouhé 2 až 3 cm a vidličkou na ně vytlačíme vzorek. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme semen a pokrájíme na kostky. Na omáčku svaříme zakysanou smetanu a mléko, přidáme gorgonzolu pokrájenou na kousky a rozpustíme. Omáčku osolíme a opepříme. Noky vaříme v osolené vodě 3-5 minut. Když vyplavou na povrch, vyjmeme je a necháme okapat. Pak smícháme noky s omáčkou a rajčaty a upravíme na talíře s parmazánem.


Fotky receptu Noky s gorgonzolovou omáčkou:

Noky s gorgonzolovou omáčkou
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Noky s gorgonzolovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !