Použité suroviny receptu Nové brambory s vejci a omáčkou:
1 kg ve slupce vařených nových brambor
| 4 ks vejce natvrdo
| 500 g rajčat
| sůl
| 250 g taveného sýra
| 3 lžíce oleje
| 1 ks sladká smetana
| pepř
| 1/2 ks citronu
Postup přípravy receptu Nové brambory s vejci a omáčkou:
Uvařené brambory oloupeme a uložíme na mísu. Kolem naskládáme osolená a nakrájená rajčata a čtvrtky vajec. Na oleji ohřejeme smetanu a rozpustíme v ní sýr. Ochutíme kořením a osolíme. Omáčkou na míse poléváme jen brambory. Ozdobíme kouskem citronu.
Fotky receptu Nové brambory s vejci a omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!