Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 18.05. 2025
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obložené zelí

fotka Obložené zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Obložené zelí:

Půlkilovou hlávku zelí  | 2 ks mrkve  | 2 ks cukety  | hrst sušených hub  | 1 ks větší cibuli  | čtvrt litru piva  | 4 ks bobkové listy  | špetka kmínu  | trochu zeleného koření (tymiánu, majoránky, petrželky, pažitk...)  | 4 ks vejce natvrdo  | trochu olivového nebo slunečnicového oleje

Postup přípravy receptu Obložené zelí:

Houby namočte, zelí nakrouhejte na tenčí proužky. Cibuli nakrájejte na půlměsíčky, mrkev a cuketu na širší kolečka. V pánvičce s vyšším okrajem zahřejte olej a orestujte cibulku. Přidejte zelí, mrkev, houby a cuketu. Zalijte trochou vody a pivem. Přidejte bobkový list, kmín a majoránku. Nechte dusit, dokud zelenina nezměkne. Vajíčka nakrájejte na čtvtky či osminky. Každému strávníkovi dejte na talíř kopeček zelí a obložte vajíčky.



Tip: Komu chybí maso, může ogrilovat párek či klobásu.


Fotky receptu Obložené zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obložené zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !