Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Olomoucké cordon bleu

fotka Olomoucké cordon bleu
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Olomoucké cordon bleu:

10 ks olomoucké tvarůžky (kolečka)  | podle potřeby: olej na smažení  | těsto:  | 700 g brambory  | 4 stroužky česnek  | 2 lžíce sušená majoránka  | 1 ks vejce  | 50 g hladká mouka  | podle chuti: mletý černý pepř  | podle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Olomoucké cordon bleu:

Brambory oloupeme a nastrouháme, přidáme vajíčko a postupně přisypáváme hladkou mouku, abychom získali polotekuté těsto. Okořeníme majoránkou, oloupaným a prolisovaným česnekem, solí a pepřem.

V pánvi rozpálíme olej a malou sběračkou na něj nalijeme tolik bramborového těsta, aby vznikla placička. Doprostřed položíme kolečko sýru a vše přelijeme další dávkou těsta. Jakmile bude bramborák zespoda zlatý, opatrně ho otočíme a smažíme i z druhé strany. Stejným způsobem upečeme všech deset placek.

Olomoucké cordon bleu podáváme teplé.



Fotky receptu Olomoucké cordon bleu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Olomoucké cordon bleu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !