![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 04. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jednoduchá cibulová omáčka: Cibuli nastrouháme najemno a smícháme s bílým jogurtem a majonézou, přidáme trochu kari. ... ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jednoduchá rajčatová omáčka: Smícháme majonézu a kečup, přidáme na drobno nakrájenou cibuli a rajče. Osolíme a opepříme. ... ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jednoduchá česneková omáčka: Utřeme česnek se solí, smícháme s majonézou a pokrájenou cibulkou. Lze využít jako omáčku i jako pomazánku. ... ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jednoduchá hořčicová omáčka: Zakysanou smetanu smícháme s hořčicí, přidáme nadrobno posekanou cibuli a okurky, osolíme a opepříme. Vše povaříme a podáváme k masu. ... ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jednoduchá křenová omáčka: Do hrnku zakysané smetany nastrouháme čerstvý křen. Vše povaříme a podáváme k masu. ... ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Německá omáčka : Střapce rybízu opereme pod tekoucí studenou vodou, otrháme kuličky a ty potom ještě jednou propláchneme. Dáme je do misky, pomačkáme vidličkou a posypeme želírovacím cukrem. Pomeranč a citron také omy ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vínový dressing: Ve vodní lázni šleháme v malé nádobě žloutky se směsí vína, vody a šťávy z citronu až začne směs houstnout.
Na středním ohni rozehřejeme máslo a pěnu odstraňujeme dřevěnou naběračkou. Přepuštěné más ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lehká tatarka z mléka: Vše ušleháme el. šlehačem, dochutíme dle své chuti, je moc dobrá, jinou už nedělám. ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Majonéza s křenem: Do majonézy vmícháme křen. Podáváme k teplé i studené šunce, k vařenému uzenému masu, k pečenému kapru, apod. Majonézu je možné nadlehčit několika lžícemi neslazené ušlehané smetany. ... ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italská omáčka k těstovinám: Mleté maso v misce zalijeme 3 lžícemi vývaru, osolíme a opepříme a důkladně rozšleháme. Na troše oleje osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme ochucené maso, zprudka opékáme, pak snížíme teplotu ... …více»
|