Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
5. 09. 2007 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Maková omáčka: Mák uvaříme v mléce, okořeníme, osladíme a zahustíme perníkem. Maková omáčka se podává k dukátovým buchtičkám, kynutým knedlíkům nebo vdolkům. …více»
|
![]() |
5. 09. 2007 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pažitková omáčka: Majonézu zlehka promícháme se šlehačkou a přidáme nadrobno nakrájenou pažitku. Pažitkovou omáčku ochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou. …více»
|
![]() |
5. 09. 2007 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Ďábelská omáčka: Jogurt, smetanu, kečup a sůl dobře promícháme a necháme vychladit. Ďábelskou omáčku podáváme k drůbeži. …více»
|
![]() |
5. 09. 2007 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Povidlová omáčka: Povidla krátce rozvaříme ve vodě. Vmícháme špetku soli, máslo, škrobovou moučku rozmíchanou v troše vody a povaříme asi 2 minuty do zhoustnutí. Podle chuti mírně přisladíme. Povidlová omáčka je vhodná …více»
|
![]() |
5. 09. 2007 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Petrželková omáčka: Mouku smícháme s částí smetany a vmícháme do zbylé smetany, kterou jsme uvedli do varu. Vaříme do zhoustnutí. Osolíme a přidáme žloutky rozšlehané v trošce smetany. Nakonec přidáme nakrájenou petrželk ... …více»
|
![]() |
5. 09. 2007 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Křenová omáčka: Mouku smícháme s částí smetany a vmícháme do zbylé smetany, kterou jsme uvedli do varu. Vaříme do zhoustnutí. Přidáme křen, podle chuti osolíme a křenovou omáčku ochutíme špetkou cukru. …více»
|
![]() |
5. 09. 2007 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Celerová omáčka: Celer nakrájíme na kostičky a na másle podusíme doměkka. Pak ho prolisujeme nebo rozmixujeme. Do bešamelové omáčky přidáme prolisovaný celer a celerovou omáčku ještě krátce povaříme. …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Sambal z arašídů: V pánvi osmažíme v oleji arašídy a rozmixujeme se vším ostatním.
... ... …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Rybí sambal: Kayanský pepř s jemně nasekanou cibulí, sardelovou pastou a troškou soli zpracujeme do jemné pasty. Vmícháme citrónovou šťávu a necháme odležet.
Sambal je něco, co nahrazuje naši hořčici, křen či k ... …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Vínová omáčka : Z másla a mouky připravíme světlou jíšku (můžeme nahradit jíškou již hotovou, kupovanou)a zalijeme ji vývarem. Opepříme a osolíme. Omáčku povaříme asi 20 minut na mírném ohni, přidáme víno a krátce ne ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|