Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.03. 2025
Dnes má svátek Viktorie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pivní nátěr

Pivní nátěr
1. 09. 2007 Omáčky ++++-_____
Příprava receptu Pivní nátěr: Tento pivní nátěr je výborný, nejlépe jej můžeme využít na párky, či klobásky, které grilujeme na ohni, potíráme pírkem. Dodá vynikající chuť. Může se použít i na potěr masa. ... …více»

Kubrtův nálev

Kubrtův nálev
1. 09. 2007 Omáčky ++++-_____
Příprava receptu Kubrtův nálev: Česnek prolisujeme do jogurtu, osolíme a můžeme zakápnout i olivovým olejem. Výborně se hodí jako omáčka ke kuřecímu masu, k řízkům, zapečeným zemákům,....Záleží jen na vaší fantazii. Je to opravdu v ... …více»

Zálivka k salátům s medem a hořčicí

Zálivka k salátům s medem a hořčicí
1. 09. 2007 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Zálivka k salátům s medem a hořčicí: V misce smícháme olej, jogurt, šťávu, víno, hořčici a med. Potom zálivku dochutíme. Skladujeme v chladu a spotřebujeme do dvou až tří dnů. Tato zálivka s medem a hořčicí je vhodná ke všem salátům, zvláště k zeleným  …více»

Sardelová zálivka

Sardelová zálivka
1. 09. 2007 Omáčky +++-______
Příprava receptu Sardelová zálivka: V misce utřeme pastu se žloutkem, po kapkách všleháme olej, vmícháme ocet a hořčici a nalijeme na salát. Sardelová zálivka se hodí na rajčatový, květákový nebo hlávkový salát. ... …více»

Zálivka z kysané smetany

Zálivka z kysané smetany
1. 09. 2007 Omáčky ++++-_____
Příprava receptu Zálivka z kysané smetany: Všechny suroviny důkladně promícháme. Zálivku z kysané smetany používáme při přípravě jemných zeleninových salátů. ... ... …více»
 

Bramborová majonéza

Bramborová majonéza
1. 09. 2007 Omáčky +++-______
Příprava receptu Bramborová majonéza: Všechno kromě oleje, dáme do mixéru a mixujeme, až je hmota úplně hladká. Kdyby byl obsah příliš tučný, přidáme několik lžic tekutiny /láku z okurek, vody apod. - ne mléko/. Je-li hmota řidká, přidáme ... …více»

Dýňová omáčka

Dýňová omáčka
1. 09. 2007 Omáčky ++++______
Příprava receptu Dýňová omáčka: Dýni oloupeme a dužinu a jádra odstraníme. Omyjeme, nastrouháme na hrubším struhadle a vymačkáme. Vymačkanou dýni vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a vaříme téměř doměkka. Uzenou slaninu nakrá ... …více»

Marináda na cokoliv

Marináda na cokoliv
1. 09. 2007 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Marináda na cokoliv: Cibuli a česnek nastrouháme, přilejeme a přisypeme ostatní ingradience a smícháme. (Já používám ponorný mixér, takže cibuli jen rozkrájím na kousky a hodím do vyššího kelímku, přidám vše ostatní a roz ... …více»

Jogurtová majonéza

Jogurtová majonéza
1. 09. 2007 Omáčky +++_______
Příprava receptu Jogurtová majonéza: Do misky dáme bílý jogurt, Aromat, bílý pepř, kečup nebo hořčici a šleháme asi minutu. Poté pomalu přiléváme olej do zhoustnutí (jako u klasické majonézy). Jogurtovou majonézu poté můžeme  …více»

Pasta pikant

Pasta pikant
1. 09. 2007 Omáčky ++++++-___
Příprava receptu Pasta pikant: Pastu vytvoříme smícháním hořčice a přes lis přemačkaného česneku. Metličkou šleháme po troškách a zakapáváme olejem. Osolíme a opepříme. Pasta pikant se výborně hodí na grilování a marinování masíčka …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !