![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 03. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Španělská zeleninová omáčka: Rajčata, cibuli, feferonky, malou tykvičku a žampióny jemně nakrájíme, usmažíme na oleji do husta, přidáme česnek a dochutíme solí a pepřem. ... ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikatní tatarská omáčka: Zeleninu podle potřeby očistíme a vše nakrájíme najemno.
Jednu tatarskou omáčku nebo majonézu dáme do misky. Vmícháme do ní všechny připravené suroviny a pikantní tatarskou omáčku dáme nejlépe asi na ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Blesková sýrová omáčka: V menším kastrůlku ohřejeme smetanu, rozmícháme v ní trojúhelníčky taveného sýra, třeba lipno s nivou.
Přidáme nastrouhané další sýry podle chuti (eidam, niva, parmazán). Přidáme maximálně 2 stroužky ... …více»
|
![]() |
10. 03. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marináda na králičí maso: Česnek utřeme, cibuli nakrájíme na drobno a smícháme se zbytkem ingrediencí.
Marinádou zalijeme maso a necháme v lednici 24 h uležet a poté pečeme v troubě. ... ... …více»
|
![]() |
10. 03. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Teplá mátová omáčka: Listy sušené máty rozemneme. Vodu s octem a cukrem přivedeme k varu a nalijeme na mátu.
Omáčku necháme vyluhovat a hned podáváme k jehněčímu masu nebo nalijeme do lahvičky, uzavřeme a uschováme. Nemá ... …více»
|
![]() |
10. 03. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Kečupová, špenátová a pažitková omáčka: Kečupová omáčka:
kečup promícháme s majonézou, dochutíme vinným octem a trochou cukru.
Špenátová omáčka:
do rozmrazeného špenátového protlaku vmícháme majonézu a podle chuti dosolíme. Můžeme přidat ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ostrý dresink: Žloutek s olejem utřeme do pěny a vmícháme do vychladlého vývaru. Přidáme ocet, sůl, pepř a jemně pokrájenou papričku. Zálivkou přelijeme směs zeleniny a před podáváním salát ozdobíme kostičkami vařen ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Balzamicový dresink: Smícháme kečup s octem a dochutíme kořením, směs důkladně našleháme a použijeme na okurkový nebo i zelený salát. ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dietní bylinkový dresink: Bylinky omyjeme, osušíme a nakrájíme na co nejjemnější kousky. Vmícháme do jogurtu, dochutíme solí a pepřem a dáme do lednice vychladit. ... ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2009 Omáčky Žádné hodnocení
Příprava receptu Omáčka co dům dal: Zpěníme cibuli, přidáme nakrájený česnek na plátky. Na to dáme osolené a opepřené maso nakrájené na menší medailonky, které osmahneme do růžova, přidáme nastrouhané mrkve nahrubo, nakrájenou papriku n ... …více»
|