Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lahodná omáčka ke grilovanému masu

fotka Lahodná omáčka ke grilovanému masu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Lahodná omáčka ke grilovanému masu :

2 kelímky Rama Cremefine zakysaný krém  | 1/2 balení Majonéza Hellmann´s  | 3 stroužky česneku  | 1/2 svazků čerstvého kopru  | 15 dkg libové anglické slaniny  | 1 menší cibule

Postup přípravy receptu Lahodná omáčka ke grilovanému masu :

Anglickou slaninu nakrájíme na drobné kostičky a necháme ji "vypražit" na pánvi. Těsně před koncem přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, aby stačila zesklovatět. Odstavíme nejlépe našikmo, abychom se zbavili přebytečného tuku a necháme vystydnout. V misce smícháme Ramu s Majonézou Hellmann´s, prolisovaným česnekem a nadrobno nakrájeným čerstvým koprem. Nakonec vmícháme vystydlé kostičky slaniny s cibulkou. Podle chuti lze přisolit, přidat česnek. Necháme odležet nejlépe do druhého dne. Omáčka je výtečná ke grilovanému masu nebo zelenině, ale lze ji použít i k čerstvé zelenině.


Fotky receptu Lahodná omáčka ke grilovanému masu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lahodná omáčka ke grilovanému masu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !