Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opečený brzlík se žampióny a slaninou

fotka Opečený brzlík se žampióny a slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Opečený brzlík se žampióny a slaninou:

600 g brzlíku  | 200 g žampiónů  | 20 g másla  | 4 ks plátky slaniny  | 4 ks rajčat  | 3 lžíce strouhanky  | 1 lžíce citrónové šťávy  | dle chuti: mletý pepř  | dle chuti: tuk na opečení  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Opečený brzlík se žampióny a slaninou:

Brzlík namočíme na chvíli do studené vody, potom ho vložíme do vařící osolené vody s přísadou citrónové šťávy a uvaříme doměkka. Vyndáme ho, trochu vychladíme a pak ho vložíme zpět do vody s citrónovou šťávou. Žampióny nakrájíme na půlky, osolíme, opepříme a podusíme na másle doměkka. Plátky slaniny opečeme pod grilem nebo na pánvičce. Brzlík nakrájíme na plátky, obalíme ve strouhance a opečeme po obou stranách na rozpáleném tuku. Při podávání je obložíme žampióny, slaninou, půlkami rajčat opečenými pod grilem.



Fotky receptu Opečený brzlík se žampióny a slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opečený brzlík se žampióny a slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !