Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 13.08. 2025
Dnes má svátek Alena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opékané patisony

fotka Opékané patisony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Opékané patisony:

1 kg patisonů  |  sůl  |  kmín  |  tuk na pečení  |  tatarská omáčka k podávání

Postup přípravy receptu Opékané patisony:

Opláchnuté patisony oloupeme, rozkrojíme na půlky, lžící vyškrábneme semena, dužninu pokrájíme na tenké plátky, osolíme je, posypeme kmínem a opékáme po obou stranách na rozehřátém tuku. Hned je podáváme s chlebem nebo s vařenými brambory a s tatarskou omáčkou.


Fotky receptu Opékané patisony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opékané patisony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !