Postup přípravy receptu Ořechové rohlíčky s pařížským krémem a čokoládou:
Ušleháme 4 bílky a jemně stěrkou vmícháme 35 dkg cukru krupice, 20 dkg mletých ořechů a 1 vanilkový cukr. Těsto musí trochu ze stěrky upadávat, nesmí být moc těkavé, jinak bychom měly rohlíčky takové placaté, rozteklé a nebyly by tak hezké. Dáváme na pečící papír a sušíme na 100 stupňů asi 40 minut, možná déle, dle toho, jak zhnědnou a dávám 3 plechy nad sebe. Ihned po vytažení z trouby obrátíme rohlíčky i s papírem vzhůru nohama a položíme na ten papír mokrou utěrku. Rohlíčky dávám na plech tím tlačítkem, kterým se dávává krém. PO nanesení na plech počkám cca 10 minut než je dám do trouby, prý se pak moc nerozjedou. Na ně dáme pařížský krém a na to rozpuštěnou čokoládu s tím 100% tukem.