Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Oříšková srdíčka polévaná

fotka Oříšková srdíčka polévaná
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Oříšková srdíčka polévaná:

250 g mouky  | 150 g cukru  | 1 špetka soli  | 1 balíček vanilínového cukru  | 1 vejce  | 150 g změklého másla nebo tuku  | náplň:  | 100 g mletých ořechů  | 100 g másla  | 80 - 100 g moučkového cukru

Postup přípravy receptu Oříšková srdíčka polévaná:

Z mouky, cukru, soli, vanilínového cukru, vejce a másla vypracujte těsto. Těsto dáme na 1 hodinu odpočinout. Na pomoučeném vále těsto propracujeme a vyválíme tenký plát. Vykrojte cca 60 srdíček. Upéct ve vyhřáté troubě při 180 °C 10 minut. Slepujeme oříškovým krémem a poléváme polevou čokoládovou. Do středu každého srdíčka dejte polovinu vlašského ořechu.


Fotky receptu Oříšková srdíčka polévaná:

Oříšková srdíčka polévaná
Oříšková srdíčka polévaná
Oříšková srdíčka polévaná
Oříšková srdíčka polévaná
Oříšková srdíčka polévaná
Fotky vložil: Marfili08,LI0NESS,Aksuna 
Hodnocení receptu Oříšková srdíčka polévaná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !