![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 07. 2009 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šlehačka nepravá: Mléko s hladkou moukou za stálého míchání uvařím na hustou kaši a nechám dobře vychladnout. V misce vymíchám máslo s cukrem a po troškách přidávám vychladnutou kaši, až vznikne hladká jemná směs. Nako ... …více»
|
![]() |
13. 07. 2009 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křupavé domácí müsli: Vše se v míse promíchá a dáme pomalu péct do trouby asi na 120°C. Občas promícháme, pečeme pozvolna jen aby bylo světlé asi 3/4 hodiny. ... ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2009 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hlemýždi v omáčce: Hlemýždě necháme tři dny v nádobě s dřevěnými pilinami.
Necháme odmočit šneky ve vodě a hrubou stranou houbičky pořádně očistime ulity. Několikrát propláchneme ve vodě a naposledy proplachujeme v oct ... …více»
|
![]() |
9. 07. 2009 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Salzburgský hot dog: Cibuli pokrájíme na tenká kolečka, na pánvi s trochou tuku osmahneme dozlatova a dáme stranou. Bratwursty společně s bagetkami opečeme na grilu. Bagetky podélně rozkrojíme do dvou třetin, vložíme do n ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí podravka: Syrovou zeleninu očistíme postrouháme. Přidáme sůl, zamícháme a rozložíme na plechy, aby se sušila alespoň 7 dní. Rozemeleme na kávovém mlýnku. ... ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Topinky ze zbytků: Chléb pokrájíme na menší kostky a osmahneme na pánvi dozlatova. Mezitím nakrájíme salám na nudličky, cibuli na kostičky. Chléb přendáme na talíř a na stejném tuku osmahneme cibuli a salám dorůžova, př ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křepelčí vejce v rosolu: Křepelčí vejce uvaříme natvrdo, necháme zchladnout ve studené vodě a pak je podélně rozkrojíme. Želatinu zalijeme třemi lžícemi studené vody a když nám nabobtná, vložíme ji za stálého míchání do vrouc ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sojový svítek do polévky: Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutek utřeme s rozmixovanými boby, které jsme předtím uvařili, zlehka spojíme s moukou, hráškem a petrželkou. Vmícháme opatrně tuhý sníh. Těsto rozetřeme na vymazaný plec ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sójové nočky: Prosátou mouku smícháme se špetkou soli a lžičkou Tebi, promícháme. Přidáme rozpuštěný tuk, celé vejce, mléko, sekanou petrželku a sníh z 1 bílku. Jemně zamícháme a malou lžičkou vykrajujeme nočky, kt ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sójová jíška kombinovaná: Do horkého tuku přidáme nejdříve mouku pšeničnou a za stálého míchání zahříváme do růžova. Potom přidáme mouku sójovou, rychle mícháme a po chvilce odstavíme z plotny. V polévce se tato jíška vaří asi ... …více»
|