Vložil: | Uuu |
Porcí: | 12 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Ostružinové dezertní víno:
10 l přefiltrované ostružinové šťávy
| 2,4 l vidy
| 2, 7 kg cukru
| 2 g živné soli
| zákvas čisté kultury vinných kvasinek
Postup přípravy receptu Ostružinové dezertní víno:
Všechny suroviny smícháme do demižónů a víno necháváme kvasit uzavřené kvasnou zátkou při teplotě 20°C. Po skončení bouřlivého kvašení přeneseme nádoby do místnosti s teplotou asi 15°C. Víno necháme pomalu dokvášet. Po úplném dokvašení přidáme ke stočenému vínu 1,2 kg cukru. Tak získáme přibližně 14,5 l dezertního ostružinového vína.
Fotky receptu Ostružinové dezertní víno:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!