Použité suroviny receptu Ovocný salát s hroznovím vínem:
250 g jablek
| 250 g vinných hroznů
| 50 g rozinek
| 50 g oloupaných mandlí
| 1 lžíce meruňkové marmelády
| 1 hrst datlí
| 2 lžíce bílého vína
Postup přípravy receptu Ovocný salát s hroznovím vínem:
Oloupaná jadřinců zbavená jabka nakrájíme na malé kostičky a dáme do mísy. Doplníme rozinkami, na nudličky nakrájenými, spařenými a oloupanými mandlemi, vypeckovanými na nudličky nakrájenými datlemi a dobře omytými bobulkami vinných hroznů. Přidáme meruňkovou marmeládu a bílé víno. Vše dobře promícháme a necháme v chladu uležet.
Fotky receptu Ovocný salát s hroznovím vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!