Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pagáčky

fotka Pagáčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Pagáčky:

600 g mouky  | 400 g škvarků  | 3 žloutky  | 5 lžic kysané smetany  | 4 lžíce bílého vína  | 30 g droždí  | 10 lžic mléka

Postup přípravy receptu Pagáčky:

Na vále promísíme mouku a škvarky, přidáme žloutky, smetanu, víno a zaděláme droždím vykynutým v mléce. Vypracujeme těsto, které necháme nakynout. Pak je rozválíme na plát, složíme jako ubrousek a necháme je odpočinout. Po 1/4 hod. plát ještě přeložíme. Z placky 3/4 cm silné vykrajujeme kolečka, která necháme na plechu nakynout. Před vložením do trouby povrch potřeme rozšlehaným vejcem.


Fotky receptu Pagáčky:

Pagáčky
Pagáčky
Pagáčky
Pagáčky
Pagáčky
Pagáčky
Fotky vložil: vilka,Nandiči 
Hodnocení receptu Pagáčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice