Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.02. 2025
Dnes má svátek Hynek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Palačinky na slano

fotka Palačinky na slano
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Palačinky na slano:

1 balíček špenátu  | 2 hrnky mléka  | 2 žloutky  | 10 polévkových lžic polohr.mouky  |  olej  |  sůl  | 15 dkg cihly  | 1 kelímek šlehačky  | 1 celé vejce

Postup přípravy receptu Palačinky na slano:

Z mléka, žloutků, mouky a soli si připravíme těsto na palačinky. Ty smažíme ne trošce oleje. Mezi tím si připravíme špenát. Já ososbně zmrzlý prohřeji, přidám trochu šlehačky, pepř, sůl a přidám jedno vajíčko. Za stálého míchámí nechám zhoustnout. Hotový špenát natřu ve větší vrstvě na polovinu palačinky, posypu strouhaným sýrem ( ementál nebo plísňák) a přeložím na polovinu. Naskládám do zapékací misky, zaleji rozkvedlaným vajíčkem se šlehačkou a nakonec posypu ještě sýrem, dám zapéct. Podávám buď s vařenými nebo pečenými brambory, ale já sama to mám ráda samotné - je to docela syté. Z celé dávky udělám více palačinek, ale plním jednu na porci a zbytek děti snědí na večeři na sladko.


Fotky receptu Palačinky na slano:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Palačinky na slano
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !