Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Palačinky se špenátem a olivami

fotka Palačinky se špenátem a olivami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Palačinky se špenátem a olivami:

Na palačinkové těsto:  | dle potřeby: mléko, vejce, hladká mouka, sůl, olej na smažení  | Náplň: (pro 5-6 palačinek):  | 1 balení (150 g) čerstvého špenátu  | 150 g sýra balkánského typu (Čerstvý sýr, Feta, Balsýr)  | 4 stroužky česneku  | 1 malá cibule  | 10 černých oliv  | dle potřeby: olivový olej  | dle chuti: sůl (záleží podle chuti sýra)

Postup přípravy receptu Palačinky se špenátem a olivami:

Výrobu palačinek asi popisovat nemusím, takže k náplni:
Špenát spaříme, nasekáme. Rozpálíme olivový olej, přidáme špenát, nasekaný česnek, necháme prohřát. Pak do směsi nastrouháme nebo rozdrtíme sýr. Po prohřátí přídáme olivy a nakrájenou cibulku. Podle chuti přisolíme.
Směs je ostřejší, takže je možné palačinky potřít jen slabou vrstvou a po celé ploše, vypadají pak krásně na řezu. Je lépe podávat palačinky teplé.



Fotky receptu Palačinky se špenátem a olivami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Palačinky se špenátem a olivami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !