Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.09. 2025
Dnes má svátek Adéla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Panenka s brusinkovou omáčkou

fotka Panenka s brusinkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Panenka s brusinkovou omáčkou:

600-800 g vepřové panenky  | 1 brusinkový kompot  | 2 dcl sladšího červeného vína  | dle chuti a potřeby: pomerančová šťáva, citrónová šťáva, sladká smetana, worcesterová omáčka, cukr, olej, černý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Panenka s brusinkovou omáčkou:

Maso v celku poválíme v soli a pepři (nejlépe čerstvě umletém) a ze všech stran opečeme na rozpáleném oleji. Udržujeme v teple (zabalené do alobalu). Do kastrolku dáme brusinkový kompot a červené víno, přivedeme k varu, ochutíme pomerančovou a citrónovou šťávou, několika kapkami worcesterové omáčky, cukrem a solí. Zredukujeme, přidáme trochu smetany a krátce povaříme. Panenku nakrájíme na šikmé plátky a přelijeme omáčkou.



Fotky receptu Panenka s brusinkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Panenka s brusinkovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !